Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerspett med varm ananassalsa

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Välj en kasslerbit utan insprängt fett. Skär bort eventuell fettkant. Trä upp kasslerskivorna på spett, då blir det som en liten skål där man kan lägga i salsan.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skär kasslern i tunna skivor ca 3 mm tjocka. 2. Häll ananaskrosset med spad, spansk peppar, vinäger och strö- sockret i en kastrull. Låt det sjuda 5 min. Tillsätt salladslöken efter halva tiden. 3. Stek kasslerskivorna utan fett i en grillpanna. Trä upp dem på grill- spett. Vik skivan lite och trä igenom ett grillspett. Lägg en sked varm ananassalsa i skålen som bildas. 4. Servera med potatismos och haricots verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.