Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kastrullkaka med kakao

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En enkel chokladkaka med härlig smaka av kakao.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull, tag den från plattan och vispa ner kakao, kaffe och socker. Låt det svalna. Vispa upp äggen och rör ner dem med resten av ingredienserna, rör så allt blandas.
  2. Häll smeten i en smord och bröad form ca 1½ liter. Grädda i 175 grader i ugn 25- 30 minuter. Låt kakan kallna i formen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.