Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katariinas pie

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Detta är en variant av shepards pie men norrlänning som jag är har jag ändrat den därefter :)

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och koka. Skiva dem gärna så blir de klara snabbare. Tina renskaven, bryn den och lägg åt sidan. Stek bacon med hackad lök. Skiva champinjonerna och blanda i dem. Låt fräsa en stund. Blanda sedan samman med renskaven, häll i grädden, salta, peppra, smula i köttbuljongstärningen och låt puttra en liten stund. När potatisen är klar vispa med mjölken och ägget till mos. Smörj en ungnsform, lägg i renskavsblandningen i botten och moset på toppen. Ugn: 225grader, 20-25min eller tills moset fått fin färg. Servera med god sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.