Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katarina kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lätt ,snabbt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingfiléerna hela eller skär var fileé i 4 delar, steks i lite olja tills dom har fått färg.
  2. Skiva kryddkorven och paprikan lägg det på stekjärnet över kycklinfileérna tillsätt champinjonerna, kantarellerna och ev krydda lite.
  3. Häll allt i en ungsform tillsätt kycklingfonden , grädden rör om.
  4. Sätt in i ugnen på 100 grader i ca 30 Minuter.
  5. Serveras med Jasminris, Sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.