Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katarinas GI-gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott alternativ till potatis, ris eller pasta. Även bra för dig som tänker på vikten. Grunden är spenat, broccoli, zucchini och sockerärtor. Sedan lägger du till vad du har hemma.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs spenaten i en panna. Krydda med salt och vitlökspulver. Lägg den frästa spenaten i en ugnsfast form. Skiva zucchinin i fjärdedelar. Bryn i pannan och krydda med salt och lite vitlökspulver. Lägg över den frästa spenaten. Strimla morötterna och löken. Fräs i pannan och lägg därefter i ugnsformen. Skär paprikan i mindre bitar och fräs även den i pannan. Lägg i ugnsformen. Koka broccolin och sockerärtorna i ca 2 minuter. Lägg dem därefter med de andra grönsakerna i formen. Salta och peppra från kvarn och värm i microvågsugn ett par minuter innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.