Min kompis Katarina rekommenderade att jag skulle testa detta fiskpaket. Och det ångrade jag inte, det var jättegott och snabbt gick det att få middagen på bordet, 10-12 minuter på grillen.
Instruktioner
- Marinera laxbitarna i 5-6 timmar. Koka potatisen och låt den kallna.
- Aromsmör:
Riv skalet från limen och citronen, blanda i det mjuka smöret. Tillsätt saft från lime och citron, efter tycke och smak. Rör ner den hackade basilikan. Tillsätt salt, vitpeppar och lite socker. Ställ i kylskåpet ett litet tag.
- Smörj foliearken med lite smör, lägg på den marinerade fisken. Salta och peppra fisken.
- Skär potatisen i ca 1 cm skivor, lägg potatisen runt fisken. Skär fänkålen i tunna, tunna skivor och strö över.
- Dela körsbärstomaterna i två bitar och lägg i paketet.
- Klicka ut aromsmöret över fiskbitarna. Nyp ihop foliepaketen och sätt på grillen i ca 10-12 minuter.
Publicerat den
17 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar