Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katarinas kalla paj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En höjdpunkt varma sommardagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman mjöl, margarin och riven ost, blanda sist ner filmjölken. Arbeta snabbt ihop till en deg.
  2. Tryck ut degen på bakplåtspappersklädd plåt och grädda i 200 grader i ca 12 min. Låt pajbottnen svalna. Gör under tiden fyllningen.
  3. Skär gurkan, purjon, skinkan och persikorna i små bitar. Rör ner allt det skurna i crème fraiche och smaksätt med salladskrydda. Bred fyllningen över den kalla pajbottnen och förvara den kallt tills servering.
  4. Tips! Om man skär mindre bitar kan man ha den på ett buffébord.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.