Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katjas pytt i panna

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Hade lite rester och slängde ihop lite smått & gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp baconet i strimlor och lägg i stekpannan. Stek gärna i hög värme. Släng i champinjonerna också. Fett behövs inte.
  2. Hacka sedan löken, kotletten och häll i pannan när baconet och champinjonerna börjar bli färdiga. Hacka potatisen och lägg det i pannan tillsammans med det andra. Krydda sedan efter eget smak och tycke.
  3. Servera med stekt ägg och rödbetor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.