Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katrinplommon sufflé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta var min mormor´s favorit efterrätt..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka katrinplommonen.
  2. Vispa äggvitor till hårt skum och rör i socker. Rör därefter sakta ner katrinplommonen.
  3. Grädda i 175-200° i 30 minuter.
  4. Servera med vispad Grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • NitramWollhad 14 oktober 2011

    Underbart, detta var en av min mammas favoritefterrätter. Kan knappt bärga mig, jag vill göra, jag vill göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.