Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katrins fiskgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En annorlunda och god gryta som passar perfekt till kokt pressad potatis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryna den skivade purjolöken och morötterna i margarin.
  2. Smula ner buljongen och häll på vatten, crème fraiche och kryddor.
  3. Låt puttra i hop någon minut. Lägg sedan i fisken och sjud grytan tills fisken är klar.
  4. Smaka av och krydda mer om det behövs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.