Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katrins persikopaj med mandelmassa

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lite annorlunda men GOD fikapaj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör och socker poröst, tillsätt ägg, vetemjöl och bakpulver. Blanda ihop till en deg och låt den vila en stund i kylen. Tryck ut den kalla degen i en pajform.
  2. Skär de avrunna persikorna i klyftor och lägg i formen. Blande creme fraiche mandelmassa, vaniljsocker och ägg, rör tills smeten är jämn. Häll över persikorna. Grädda ca 40 minuter i nedre delen av ugnen.
  3. Servera med lite halvtinad vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.