Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Fisk i ugn med gott kaviartäcke. Jag föredrar lite salt och peppar på fisken. Mycket lättlagat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Dela fisken i portionsbitar.
  2. Lägg dem i en ugnssäker form. Skala och finhacka löken. Blanda försiktigt kaviar och lök med créme fraiche. Bred blandningen över fisken. Stek i mitten av ugnen 20-25 min eller tills fisken är färdig.
  3. Servera med kokta grönsaker och potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • margitkallgren 11 september 2011

    tyckte den var jättegod .Tack . Kommer att göra den snart igen. Margit

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.