Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kavring med vilttopping

(1 kommentar)  
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka köttet och blanda med kvarg, senap, gräslök, salt och peppar. Tryck ut 16 rundlar av kavringen med hjälp av ett glas. Hit kan man förbereda. Lägg rensteksröran på bröden. Garnera med löjrom, gräslök och nymalen svartpeppar.
  2. Tips! Är löjrommen för lös? Låt den rinna av genom en sil så blir den fastare och lättare att garnera med.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Guber 2 april 2008

    Hej! Hade detta som förrätt i lördag och det blev mycket uppskattat. Hade rökt rådjurskött i. Jättegott tack! Gullvi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.