Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaxholmens coleslaw

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Suveränt gott till grillat kött, kyckling och fisk. Garanterat lågt GI.

Ingredienser

Instruktioner

Finstrimla kålen och rödlöken (eller köp färdigstrimlad kål i påse och spara massor av tid). Lägg i en stor skål och tillsätt majonnäs, senap, crème fraîche samt salt och peppar. Blanda väl så att kålen blir krämig. Låt stå några timmar i kylen före servering.

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • matskoj 23 mars 2009

    Det här låter verkligen riktigt gott! Det här ska jag testa till grillad kyckling eller kött. Bra med ett alternativ till "vanlig" sallad.

  • bodilena 24 maj 2009

    Ett tips: Har inte gjort just detta recept men innehållsförteckningen låter precis lika den coleslaw jag gjorde sist. I det receptet återfins även hackade valnötter vilket var riktigt gott.

  • monas 21 juni 2009

    kommer inte detta recept från en gi-bok av ulrika davidsson o ola lautitzon

  • catarina68 26 juni 2009

    Jo, receptet kommer från boken "Våra bästa GI-recept" av Ola L och Ulrika D och är också är angiven som källa. Toppen med bild! ICA Maxi har färdigriven vitkål i påse (ICA:s eget märke).

  • ingbrittj 30 juli 2009

    Alltid trevligt med olika röror till grillat, bjöd detta på senaste grillfesten. Alla tyckte det var gott.

  • spermaharen 22 november 2009

    Gott gott gott!!

  • Starborg 5 augusti 2011

    Ska bjuda på den här till grillad kycklingfilé ikväll! Har smakat av den och den var GOD! :)

  • dan_o_zandra 9 mars 2012

    jättegod, enkel och fräsch coleslaw som snabbt blev favorit här hemma!! har även gjort som en riktig sallad av grunden. 5+++

  • lena4 1 april 2012

    Detta är jättegott. Gjort det många gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.