Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebab eller gyros till pitabrödet

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bra recept

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader (du kan också grilla spetten). Skär köttet i tunna skivor. Blanda med restan av ingredienserna och låt stå och marinera. Träd upp på spätt och lägg på galler i ugnsbleck. Stek i 40 – 50 minuter. Ta ut och låt kebabköttet vila. Lägg upp köttet på en skärbräda och skär av köttet. Lägg tillbaka i pannan och vänd runt i stekskyn. Smaka av med salt, svartpeppar samt citron.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • absolutfru 5 oktober 2008

    Mycket god Gyros!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.