Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabgryta

(19 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod Kebabgryta som jag har fått utav mamma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela paprikan i skivor, bryn tillsammans med purjolök och champinjoner. Lägg över i en gryta. Stek köttet i en stekpanna och lägg över det i grytan. Häll i grädde, crème fraiche och tacokryddan. Låt koka i några minuter.
  2. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (19)

  • Gerties_mat 28 mars 2009

    Verkar supergott! Ska testa den idag:-P Återkommer med kommentar när familjen har ätit middag ikväll.

  • wiklund73 4 april 2009

    Mycket god. Men för stark för sonen så nästa gång tar vi vanlig créme fraiche istället.

  • Gerties_mat 11 april 2009

    Hela familjen åt med god aptit!!! Den här grytan har vi inte gjort för sista gången:-P

  • catlover 22 maj 2009

    Superdupergod. Denna gryta kommer att serveras många gånger hemma hos mig. Skulle fått mer än de dubbla stjärnorna om det funnits fler.

  • Ekorrungen 4 juni 2009

    Lagade denna förra veckan. Va go den va! Lätt å göra också. Tackar!

  • anluk 10 augusti 2009

    Använder du färdigkryddat kebabkött som finns i köttdisken???

  • matmamma66 14 augusti 2009

    vilken supergod gryta. Den kommer jag definitivt att laga fler gånger

  • zazz 21 september 2009

    Super gott! Uppskattat av hela familjen fick däremot byta ut créme fraichen till mexicans chilli där chili och paprika inte fanns på vårat lilla ICA och det vart super :D kommer lagas fler gånger.

  • zazz 21 september 2009

    Super gott! Uppskattat av hela familjen fick däremot byta ut créme fraichen till mexicans chilli där chili och paprika inte fanns på vårat lilla ICA och det vart super :D kommer lagas fler gånger.

  • Kelin 2 november 2009

    Supergod!! Enkel att göra och väldigt uppskattad.........

  • santafe1 19 januari 2010

    Det här blev dagens middag.Uppskattat av hela familjen.Lätt och snabbt att tillaga. Jag kommer absolut att laga den här rätten fler gånger. 5 poäng från mig blir det.

  • Maruschka 26 februari 2010

    Absoluta favoriten alla kategorier just nu, mums!!! Trevlig helg!...;o)

  • ullisf 31 mars 2010

    Super gott! Kommer absolut att göra detta fler gånger men med vanlig creme fraiche i stället för den med paprika-chili. Ett av barnen tyckte det var alldeles för starkt.

  • Gul13 3 maj 2010

    Hos oss krävdes det inte bara grädde utan även 3 dl mjölk för att det skulle gå att äta. Det var väldigt hot men helt okej efter lite justeringar.

  • tantargbiggan 10 oktober 2010

    oj oj vad gott! populärt hos hela familjen!!

  • Misspingvin 23 februari 2011

    Jag använder färskt färdigkryddat kebabkött, blir mer smak då.

  • bigganv 19 juli 2011

    Var köper du färskt kebabkött????

  • noshinmallek 21 april 2012

    En burk champinjoner? Är du trög? Skriv nästa gång hur mycket burken innehåller. Tänk om en korkad människa går och köper en stor gigantisk burk med champinjoner och dumpar hela hinken i maten. Way to go.

  • Mariaagren 28 april 2012

    Har gjort denna gryta flera ggr. fick barnen bestämma skulle de äta den varge vecka :) Tack för ett kanonrecept 5 p. av 5 möjliga till DIG. Mvh. Mia

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.