Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabgryta

(16 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enkel och god omtyckt av alla åldrar

Ingredienser

Instruktioner

Skär paprika och lök i bitar och hacka vitlöken fint. Bryn de bjupfrysta kebabflarnen c:a 5 min i en gryta eller wokpanna. Vänd ned paprika och lök, bryn ytterligare 2-3min. Tillsätt övriga ingredienser och blanda försiktigt samman grytan. Småputtra c:a 5 min under lock. Servera med ris och en fräsch grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (16)

  • epi 12 november 2007

    Bytte ut cremfraich och matlagningsgrädde mot matlagningsyoughurt. Det var kanon gott och alla i familjen var nöjda med middagen.

  • cawi 30 mars 2008

    Jättegott !! Min nya favoriträtt

  • Klingan 4 maj 2008

    Mycket god gryta. Dock valde jag nog fel kött i frysdisken.

  • Alex-77 13 juli 2008

    jättegod ! Den gör vi fler gånger

  • mizz_i 17 november 2008

    Det här receptet ska jag prova på nu! =)

  • Hakan1975 13 januari 2009

    mycket god gryta!!!!

  • inc 26 januari 2009

    God lättlagad rätt som kommer att lagas fler gånger här hemma!

  • Alex-77 26 februari 2009

    supergod ! Älskad av alla i vår familj !

  • sandrakenttala 14 mars 2009

    barnens favorit

  • em_elie 24 maj 2009

    Supergott! Helt klart högsta poäng

  • Knotas 4 augusti 2009

    Jätte gott!

  • gerolda 17 augusti 2009

    Jättegott i sin enkelhet. Jag stoppade också i en hackad röd chilifrukt.

  • jaaakola 13 december 2009

    Mycket gott och enkelt :)

  • cina53 9 december 2011

    Supergott och lättlagat. Nästa gång ska jag ha i lite chilifrukt eller sambal oelek för att få lite styrka. Men orginalreceptet passar om man har barn som ska äta...

  • olivia5 18 maj 2012

    Jättegod gryta! Alla vid matbordet, 4 vuxna och 1 barn tyckte det var jättegott! Kommer lagas fler gånger härhemma.

  • JanneH83 22 januari 2013

    Excellente!! Lagat det här flera gånger, jätte gött. Tack så mycket för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.