Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabgryta à la vinka

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jättemustig gryta som passar med både potatis och ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att finhacka och koka morötterna. Under tiden hackar du upp löken, svampen, korven och äpplet.
  2. Börja sedan med att bryna löken i smör. Häll upp i skål inklusive vätska. Stek svampen i rikligt med smör, krydda med salt och vitpeppar. Häll upp i skål inklusive vätska.
  3. Bryn kebabkött och korv tillsammans i smör i den gryta du tänkt använda. Rör sedan ned löken, champinjonerna, de kokta morötterna, äpplet, creme fraiche och mellangrädden.
  4. Tillsätt sedan köttbuljongtärningen, soja, mellanmjölk, pressad vitlök och chilisåsen. Koka upp och låt puttra till lämplig konsistens med tanke på att korv och kebabkött är färdiglagade från början.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.