- Serverar: 5-7 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Jättemustig gryta som passar med både potatis och ris.
Instruktioner
- Börja med att finhacka och koka morötterna. Under tiden hackar du upp löken, svampen, korven och äpplet.
- Börja sedan med att bryna löken i smör. Häll upp i skål inklusive vätska. Stek svampen i rikligt med smör, krydda med salt och vitpeppar. Häll upp i skål inklusive vätska.
- Bryn kebabkött och korv tillsammans i smör i den gryta du tänkt använda. Rör sedan ned löken, champinjonerna, de kokta morötterna, äpplet, creme fraiche och mellangrädden.
- Tillsätt sedan köttbuljongtärningen, soja, mellanmjölk, pressad vitlök och chilisåsen. Koka upp och låt puttra till lämplig konsistens med tanke på att korv och kebabkött är färdiglagade från början.
Publicerat den
3 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar