Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En mycket god och matig paj som uppskattas både av barn som vuxna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till pajen, till en smidig deg och tryck sedan ut den i en smord pajform. Förgrädda pajskalet 10 min i 225º . Fräs lök och köttfärs till en grynig massa. Häll i kryddor och vatten låt koka ihop. Häll sedan detta i det förgräddade pajskalet.
  2. Hacka 4 tomater, pepperoni i små bitar och blanda med majonnäs och crème fraichen. Smaka av med salt, peppar och vitlökspulver. Häll blandningen över köttfärsen.
  3. Skiva resten av tomaterna och lägg dom över crème fraicheblandningen tillsammans med pepperoni. Strö över riven ost och grädda pajen i 10 min i 250º.
  4. Servera en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.