Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Man kan byta ut pajskalet mot en finare pajdeg om man inte vill ha den grov.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölsoreterna ,salt,bakpulver i en bunke. Finfördela margarinet och häll i mjölken. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda den i 10 min i 225 grader.
  2. Fyllning1: Blandas & steks och läggs på pajbotten.
  3. Fyllning 2: Blandas och läggs över färsen
  4. Strö till sist över osten. Gärna också ngr lökringar. Grädda 10-15 min i 250 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • morkullan58 1 juli 2011

    Det här är - alla kategorier - den godaste kebabpajen som finns! Jag bodde i Skara i några år i mitten/slutet på 90-talet och fick receptet därifrån och som blivit under åren en jättehit i våran umgängeskrets här i Dalarna. Och nu hittar jag den hos dig i Axvall :D Kanske samma källa? Fast i mitt recept så heter den Achmeds kebabpaj. Hur som haver så ska den återigen tillagas till en födelsedag - står alltid på allas önskelista! Ha en trevlig sommar! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.