Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Har man ätit kebab på lite olika ställen har man garanterat stött på liknande denna. Suveränt god och lite "nedbantad" så den är smalare. Självklart kan man byta tillbaka till endast riktig majonnäs osv. Även god till kött, pasta och risrätter av olika slag.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka fefferonin, riv/pressa vitlök och blanda ihop alla ingredienser. Smakar bäst om den får stå och dra ett tag i kylskåpet. (När jag gjorde denna första gången hade jag köpt kebabdressing (Eldorado) som jag inte gillade nått vidare. Men jag testade att ha i ett par msk i detta recept och det blev verkligen pricken över i:et. Så det rekomenderas, men den är så god så utan med.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.