Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabsoppa med vitkål och morötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

God soppa som dessutom är riktig smalmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, vitlök och köttfärs i matfett i en gryta, tills färsen är smulig.
  2. Tillsätt vitkål, morot, tomatpuré, kebabkrydda, paprikapulver och köttbuljong. Rör om och låt soppan koka 10 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Servera soppan med en klick matyoghurt eller kesella. Strö över hackad persilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • a-lie 4 januari 2012

    God och matig soppa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.