Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabtallrik

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En hemgjord variant av pizzerians,enkel och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Gör pommes fritsen enligt förpackningen i ugn eller fritös.
  3. Stek kebabköttet i lite matfett eller olja.
  4. Håll pommes fritsen och kebabkött varmt.
  5. Strimla isbergssalladen,skiva eller klyfta tomaterna.
  6. Skiva gurkan och finhacka löken.
  7. Lägg upp pommes fritsen på fyra tallrikar. Fördela sen alla andra ingredienserna ovanpå eller runt om börja med grönsakerna och avsluta med kebabköttet.
  8. Låt sen varje person ta sås och feffaroni. Servera ev med pitabröd bredvid

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • popik 16 september 2008

    Mmmm, gottigottgott.

  • Örjan Spångberg 7 maj 2022

    Intressant hur stora portionerna blir i ditt recept 1 till 2 paket kebab + halv till en påse pommes i mitt fall 2 paket kebab o en påse pommes = 2 kg kebab och 2 kilo pmmes man kanske borde ange vikt i stället för föpackning finns många olika stora förpacningar,

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.