- Serverar: 4-8 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En modern smörgåstårta
Instruktioner
- Stek kebabköttet låt svalna.
Blanda philadelphiaosten med 2 dl crème fraiche och olw dipmixpåse låt stå i kylen en stund.
Blanda 2 dl crème fraiche med salladskrydda och vitlök och salt till en kebabsås kan behövas lite vatten i om man vill ha den mera rinnande låt stå i kylen en stund.
- Ta fram polarkakorna bre på philadelphiakrämen strö grönsakerna och kebabköttet ovanpå ringa över kebabsåsen.
Upprepa tills allting är slut avsluta med att ringa över kebabsåsen.
Låt stå i kylen och dra en stund
Publicerat den
10 februari 2013
Kommentarer
Skriv kommentar
Vad har du för dipmix?
jag hade olws tacodip mix men där kan du ta vilken smak du gillar mest
Detta måste jag prova i helgen! Låter mycket gott.
mkt gott. lade till lite rödlök oxå