Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Marockanska köttbullar på spett

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg spetten i blöt före användning. Mixa lök, vitlök, koriander och persilja. Tillsätt alla kryddor och ägg.
  2. Rör färsen i smeten och blanda väl. Med blöta händer formar du färsen till små korvar ca 10 cm långa. Sätt i spettet och se till att färsen sitter fast.
  3. Grilla keftan över kol eller i ugnen, 200 grader, ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Diz 17 augusti 2009

    Det ska möjligtvis inte vara 3 vitlöksklyftor? 3 vitlökar känns väääldigt mycket...

  • Lillangbg 17 augusti 2009

    Nä det ska vara 3 vitlökar... Jag vet att det är mycket, men orginal receptet är 3 vitlökar. Självklart tar man så mycket som man vill.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.