Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kellys vitlökspotatis

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ja, nu har 8-åriga dottern varit igång igen, kockat och fotograferat. Måste erkänna att dessa potatisar blev jättegoda. Dessa potatisar passar bra att servera till grillat kött, kyckling och fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 225 grader. Halvera potatisen på mitten och skär ett par djupa skåror. Bred på lite smör och aioli på varje potatishalva. Krydda med lite örtsalt, oregano och grovmald svartpeppar.
  2. Gratinera i ugn tills dem har fått fin färg. (ca 10-15 minuter)
  3. PS! Finns det ingen färdig aioli att köpa, så går det bra att pressa i lite vitlök i vanlig majonnäs o smaka av med lite salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Gillsan 11 mars 2009

    Åh det var sådana potatisar man köpte på marknaden när jag var hos er i Spanien och då fick vi kyckling till ,det var jättegott.

  • Runan 12 mars 2009

    Låter väldigt gott!!

  • Evia 19 mars 2009

    Dom här potatisen har jag testat och dom är jättegoda. Kelly du lägger in jättegoda recept så fortsätt använda din fantasi. Hälsa mamma och pappa. Eva

  • margitkallgren 18 april 2009

    Tack för ditt goda recept på vitlökspotatis! Vi provade det ikväll och tyckre det var jättegott. Kram från Margit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.