Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kent´s whiskeysås

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Helt underbar sås till kyckling

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop whiskey och smör. Blanda sedan i resten och låt det koka ihop en stund.
  2. OBS: Och det ska vara så mycket peppar som det står skrivet i receptet

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • LisaDahlberg 17 december 2007

    Den verkar väldigt god, men lite väl mycket peppar va??

  • Gourmet-Ia 11 augusti 2008

    Jättegod sås! Blev mycket uppskattad av oss och våra vänner. Hade den i lördags till grillat fläskkött. Använde rökt whiskey i, men tog inte så mycket peppar som du har i receptet ;) Klar femma!

  • tankgirlie 5 mars 2009

    Den här såsen ska jag prova i morgon till en helstekt oxfile, låter jättegott men jag kommer nog inte ha riktigt så mycket peppar i........betyg kommer efter helgen :)

  • bulkers 8 april 2009

    Riktigt god sås Men hade som många andra inte så mycket peppar. Men ganska mycket peppar, och det blev lite sting på den.

  • Rosageisha 26 juli 2009

    Underbar sås! Den gick verkligen hem!!! Tack för receptet!

  • kovvan 5 mars 2010

    Riktigt god sås! Hade den till grillad fläskfilé, och smaken var verkligen kanon. Kan rekommenderas till alla. Den var verkligen precis lagom kryddstark.

  • lbcallin 29 september 2012

    Snabb och lättlagad sås, men smakar inge whiskey utan bara vitpeppar tyvärr...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.