Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kenyansk köttfärscurry smalmat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Super god

Ingredienser

Instruktioner

Hacka de gula lökarna, fräs dem mjuka i margarin, kardemumma och curry. Bryn färsen och tillsätt resten av kryddorna. Häll på krossade tomater, yoghurt och vatten, låt koka sakta 20-30 min.Strö över finhackad grön paprika som får koka med de sista 5 min.Servera med kokt ris och tillbehören,skurna i mindre bitar/ skivor/ strimlor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christercronqvist 3 mars 2013

    Hor mycket färs går åt???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.