Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kenyansk köttgryta

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

En väldigt god rätt att samlas runt, och ju mer tillbehör man har desto mer smaker. Kan med fördel göras dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta en stor gryta så allt får plats.
  2. Skala och skär lökarna i stora bitar.
  3. Låt lökarna puttra med olja, salt och ingefära i 20 minuter.
  4. Tillsätt tomaterna och låt det puttra i 10 minuter.
  5. Ha i köttet och resten av kryddorna och låt det puttra i 45-50 minuter.
  6. Serveras med ris och tillbehör t.ex: Cocos Mango chutney Jordnötter Skivade bananer Strimlad purjolök Krossad ananas mm

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.