- Serverar: 6 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
En vegetarisk kryddig rätt med indiska smaker.
Instruktioner
- Hacka alla grönsaker och alla kryddor i småbitar. Smält smöret eller ghee i en rejäl kastrull. Häll i garam masala, koriander, spiskummin och buljongtärningarna. Lägg i grönsaker. Fräs och fräs och häll över sockret.
- Häll över krossade tomater. Rör om och koka upp, låt koka under lock i 20 minuter. Ta grytan från spisen, mixa len med stavmixer. Ställ sedan tillbaka kastrullen på spisen. Salta, häll i grädden, pressa över citron. Smaka av.
- Skiva halloumin och stek skivorna gyllene i olja.Dela i munsbitar och tillsätt dem i grytan.
- Servera med ris och sallad.
Publicerat den
14 maj 2016
Liknande recept
Skriv kommentar