Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerala paneer

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En vegetarisk kryddig rätt med indiska smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka alla grönsaker och alla kryddor i småbitar. Smält smöret eller ghee i en rejäl kastrull. Häll i garam masala, koriander, spiskummin och buljongtärningarna. Lägg i grönsaker. Fräs och fräs och häll över sockret.
  2. Häll över krossade tomater. Rör om och koka upp, låt koka under lock i 20 minuter. Ta grytan från spisen, mixa len med stavmixer. Ställ sedan tillbaka kastrullen på spisen. Salta, häll i grädden, pressa över citron. Smaka av.
  3. Skiva halloumin och stek skivorna gyllene i olja.Dela i munsbitar och tillsätt dem i grytan.
  4. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.