Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerstins bananpaj

(3 kommentarer)  
Skriv ut

En lite ovanligare variant på bananpaj med schweizernötchokladkaka i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Blanda mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker med ägget och det smälta smöret. Tryck ut i pajform.
  2. Skiva bananerna och grovhacka schweizernöten. Lägg bananskivorna på degen och strö över chokladen.
  3. Grädda i 175 grader 35-40 min.
  4. Servera med glass eller grädde.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • ahna 23 februari 2009

    Superenkelt och förvånansvärt gott! behövs inga tillbehör och lika god kall som varm!

  • ahna 23 februari 2009

    Superenkelt och förvånansvärt gott! behövs inga tillbehör och lika god kall som varm!

  • CaciEn 24 maj 2017

    Mina barns favoritpaj

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.