Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerstins blåbärspaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Blåbärspaj med lite mandelsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman smör, mjöl och socker i matberedare. Blanda i vatten och bittermandelolja.
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Kläm ut degen i en pajform och ställ den i frysen under tiden ugnen blir varm. Förgrädda pajskalet i ca 10 minuter.
  3. Smält smöret till fyllningen och tillsätt socker, ägg, mandelmassa och blåbär och rör om. Häll fyllningen i det förgräddade pajskalet och grädda i ytterligare ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.