Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket gott. Bjuder vi ofta på-mkt uppskattat. servera gärna hasselbackspotatis och gele till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. skär filén i skivor. bryn i stekpanna med smör och krydda lite. lägg skivorna i smord ugnsform
  2. såsen: ta tillvara på skyn i stekpannan. späd med vatten. rör i senap häll i grädden. smula i buljongen koka upp vispa i freichen krydda med dragon smaka av med soya vispa ner ostpulvret.
  3. häll såsen över köttet
  4. ställ in i ugnen 200 grader 10-15 minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 11 april 2008

    Kanongott!! Vilken perfekt bjudmat. Vi hade hasselbackspotatis och sallad till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.