Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerstins GI kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Farligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör i en vid kastrull på svag värme och lägg sedan i chokladen att smälta. Rör ner allt utom äggvitorna.
  2. Vispa äggvitorna hårt. Vänd försiktigt ner dem i blandningen.
  3. Häll smeten i smord (ev bakplåtspapper istället så är det lätt att ta ur formen om man vill frysa ner portionsbitar).
  4. Grädda i 175 graders ugn, ca 10-12 minuter.
  5. Servera med vispad grädde och gärna lite bär efter säsong.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 22 april 2012

    Detta var supergott. Vi hade hallon och vispgrädde till. En femma i betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.