Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerstins gratinerade kassler

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ytterligare ett recept från en arbetskamrat. Har gjort det flera gånger och det är alltid lika populärt och gott. En riktig bjudrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern tunt och lägg på rad i en ugnsform. Placera tomatskivorna i rad på ömse sidor.
  2. Blanda crèeme fraich och ost och bred blandningen över kasslern. Gratinera i 225* ca 20 minuter.
  3. Servera med ris och sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pion8171 8 september 2009

    Den här kassler gratängen går fort att göra och kan andvändas både till vardag och fest...och mycket god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.