Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerstins gulaschsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Tips: 1-2 dl vispgrädde rundar av soppan.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala och hacka löken 2. Skala tärna potatisen 3. Tärna paprikan 4. Fräs löken i smör, tillsätt köttet och vitlöken. 5. Låt allt bli brynt. 6. Tillsätt kryddorna 7. Rör ner tomatpurén och buljongen och tillsätt potatisen 8. Låt puttra samman 10-15 min 9. Låt paprikan sjuda med de sista 5 min 10. Smaksätt ev. med mera kryddor 11. Strö över Graneringen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.