Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerstins kalaskassler

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God gratäng med mycket smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Strimla kasslern och skär paprikan i småbitar. Fräs detta några minuter i lite smör tillsammans med curryn.
  2. Blanda créme fraiche, sweetchilisås, mango chutney, ingefära och den rivna osten.
  3. Lägg kassler- och paprikabitarna i en eldfast form, häll över den blandade smeten.
  4. Grädda i 225 grader i ca 20 minuter.
  5. Servera med kokt potatis eller ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.