Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerstins medelhavsfisk

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Såååå gott, sååååå enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken, skär den i mindre bitar och lägg i smord, eldfast form. Krydda fisken och fördela därefter crème fraiche över fisken, strö till sist över den rivna osten.
  2. Gratinera i 200 grader ca 20 min. Innan servering, strö över några finstrimlor av soltorkade tomater.
  3. Servera med ris eller pressad potatis och en sallad på tomat och fetaost.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Tessie85 7 augusti 2012

    Låter väldigt gott! Franska örtkryddor, tror aldrig jag sett det, är det provencaliska eller?

  • Roskerstin 7 augusti 2012

    Det ska vara Franska örter, det är Sant Maria som har den bl a. Ska genast redigera receptet. Hoppas att du provar oxå för det är verklige supergott!

  • Tessie85 7 augusti 2012

    Tusen tack för receptet! Det var verkligen gott och uppskattades av hela familjen, både stora och små!

  • zeta55 26 januari 2013

    Det var riktigt gott, kommer nog att göras igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.