Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesella Topping

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Mager, sockerfri topping till muffins, kakor eller cheesecake. Går även bra att äta som chokladpudding/mousse och servera med färska bär!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda Kesellan med lättströ i en skål. Smält chokladen antingen i vattenbad eller i en kastrull, tillsätt lite smör.
  2. När chokladen är helt smält så blandar du ihop smeten med Kesellan och rör om ordentligt. Låt svalna några minuter och tillsätt kokos (behövs inte om man inte gillar kokos)
  3. Bred på toppingen på kakan/muffins eller vad du nu har bakat. Efter ca en halvtimme i kylen så har toppingen stelnat och blivit perfekt!!! MUMS!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.