Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Keso- och dillmuffins

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En doft av dill sprider sig i köket när du bakar keso- och dillmuffins. Dill är en släkting till persilja, fänkål och morötter. Keso är bra till mycket: mellanmål, bakning och sallader.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, bakpulver, dill, salt och svartpeppar i en skål. Vispa äggen pösigt i en annan skål och vispa sedan försiktigt i keso, mjölk, olja och lök i äggsmeten.
  2. Rör försiktigt ihop mjölblandningen med ägg/kesosmeten. Skeda upp smeten i muffinsformar och grädda i 200° ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.