Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesobiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Nyttiga och bra att ha i matlådan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv löken, fräs i olja med kryddor och vitlök.
  2. Blanda alla ingredienser väl och forma till små biffar.
  3. Stek på svag värme tills de är ljusbruna.
  4. Servera med ris eller bulgur med en god sås och grönsallad!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • camillalagarmat 3 mars 2012

    Mumsiga biffar. Jag serverade med svamprisotto, vilket var jättegott. Godast varma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.