Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesobullar

 
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Saftiga och lättbakade bröd med keso och solrosfrön.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke och rör ut den med det ljumma vattnet. Tillsätt alla ingredienser och arbeta ihop till en smidig deg. Låt degen jäsa under bakduk i ca 40 minuter.
  2. Ta upp degen på mjölat bakbord och forma den till en rulle. Dela degen i 18 bitar och forma dem till runda bullar. Doppa snittytan i solrosfrön.
  3. Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper och låt dem jäsa under bakduk i ca 30 minuter.
  4. Sätt ugnen på 225 grader.
  5. Grädda bröden mitt i ugnen i 10-12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.