Instruktioner
Smula ner jästen i en degbunke. smält smöret och tillsätt mjölken. värm till 37*. Lös upp jästen i degspadet. Tillsätt salt, honung, keso eller kesella, vetekli, russin och det mesta av vetemjölet. Arbeta till en smidig deg. Strö över lite mjöl, och låt jäsa ca 30-40 min. Knåda in resten av mjölet på arbetsbänken. Forma degen till en rulle. Dela 25 st jämnstora bullar. Lägg dom på smorda plåtar eller bakplåtspapper. Jäs bullarna under duk i ca 30 min. Grädda bullarna i mitten av ugnen i ca 8-10 min på 250*. Låt dom kallna under bakduk på galler.
Nu har jag bakat ditt recept på kesobullar.Jag måste bara säga att de är toppengoda.MUMS.Kommer att baka dom många gånger. Så tack så mycket.
Mycket saftiga och lättbakade bullar fick tummen upp av familjen.
Det här blir kul att testa, tack!