Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesobullar

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Smaskiga. Gott med keso. Vågar du testa?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i mjölken.
  2. Smält smöret. Tillsätt smöret och de övriga ingredienserna.
  3. Låt jäsa i 40 minuter.
  4. Ta upp degen och forma till bullar som läggs på plåt med bakplåtspapper.
  5. Låt jäsa ca 20 minuter.
  6. Strö på vallmofrö och sätt in i ugnen ca 10-15 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • monika68 17 juli 2009

    mycket goda,mjuka.lätta att göra = )

  • pannben 16 juni 2010

    Super goda och lättbakade! Hela familjen älskade dom,så dessa kommer vi att göra fler gånger:) Tack för ett super recept! Mvh Pannben

  • lillawe 20 januari 2011

    Hej! Toppen goda Kesobröd! //lillawe

  • pihal 5 november 2011

    toppenbra deg och jättegoda. Kommer att baka dessa fler gånger. En 4:a i betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.