Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesobullar

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Mumsiga goda kesobullar som är mycket enkla att göra. Perfekt till frukosten, fikat eller som komplement till middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner jästen i en bunke.
  2. Smält smör, blanda med mjölken till 37 grader och rör ut med jästen. Häll i salt, sirap, keso och det mesta av mjölet. Jäs ca 40 minuter.
  3. Gör runda bullar och jäs ca 30 minuter till. Sätt ugnen på 225 grader.
  4. Pensla bullarna med ägg. Grädda bullarna i ugnen ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • asma 7 juni 2009

    Jag har bakat kesobröden nu i helgen. De blev saftiga och goda.

  • ekebomia 16 november 2009

    Kanongoda och enkla "bullar", blir väldigt fina hur man än gör känns det som. Jag bakar med hälften av vetemjölet och resten dinkelmjöl och resultatet blir väldigt goda och hållbara frallor. Tack för ett kanonrecept!

  • AggeWi 9 april 2012

    Jättegoda och saftiga bullar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.