Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesobullar

 
Skriv ut

Mycket goda och omtyckta

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret, häll i mjölken (fingervarm). Smula sönder jästen i en bunke. Häll över degspadet. Blanda i salt, socker, keso och sist mjölet. Låt jäsa i 30 min. Kavla ut degen ca 1cm tjock, tryck ut bullarna med tex ett glas. Låt jäsa på plåt i 30 min. Pensla med ägg och strö över sesamfrön. Grädda i 250 grader i ca 8 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.