Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesofralla

 
  • Serverar: 20-22 portioner
Skriv ut

Gott till soppa och frukost!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet i en kastrull, häll i mjölken och värm till fingervarmt (37 grader) Smula ner jästen i en bunke, häll i degvätskan och rör. Blanda ner keson och vetemjölet. Arbeta tills degen blir smidig. Låt degen jäsa under bakduk ca 30 minuter.
  2. Dela degen i 20-22 bitar och forma till runda frallor. Låt jäsa under bakduk i 30 minuter. Starta ugnen och ställ in den på 200 grader.
  3. Grädda i mitten av ugnen 8-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.