Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesokaka

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kesokaka med rivet apelsinskal är gott tillsammans med apelsinklyftor till dessert.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 175°. Blanda keso med apelsinskal. Vispa ihop ägg, mjöl och mjölk. Rör ner i kesoblandningen. 2. Häll smeten i en låg smord form. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min. Servera kesokakan ljummen med apelsinklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.