Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesokaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det blir en jättegod och saftig ostkaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop mjölk och mjöl så klumparna löser sig. Vispa i resten och häll i smord form. Grädda i ugnen på 200-225 grader.
  2. Servera med t.ex hallonsylt eller färska bär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cindroses 28 mars 2010

    Hur länge ska den stå i ugnen och på vilken fals? =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.