Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesokaka från Tyskland

(2 kommentarer)  
Kesokaka  från Tyskland Kesokaka  från Tyskland
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket god. Är mycket omtyckt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda mjöl, margarin, socker, kakao, ägg och bakpulver till en mördeg. Lägg den i en rund bakform ca 24 cm i diameter
  3. Blanda keso, socker, marzanpulver, vanillinsocker, och ägg. Detta vispas ihop. Vispa grädden och blanda i ostmassan. Häll detta över mördegen Blanda margarin, socker och mjöl efter behov till en smulig massa. Häll detta över ostmassan Grädda i ugn 175 grader tills det fått färg

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mbny 12 maj 2014

    Hur var det med keso o kesella? Det är alltid lika svårt. I Finland har vi kvarg o gryn ost. Visst är keso=kvarg och kesella=gryn ost eller är det tvärt om?

  • sylviaresch@hotmail.se 15 maj 2014

    tvärt om

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.