- Serverar: 10 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Mycket god. Är mycket omtyckt
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Blanda mjöl, margarin, socker, kakao, ägg och bakpulver till en mördeg.
Lägg den i en rund bakform ca 24 cm i diameter
- Blanda keso, socker, marzanpulver, vanillinsocker, och ägg. Detta vispas ihop.
Vispa grädden och blanda i ostmassan.
Häll detta över mördegen
Blanda margarin, socker och mjöl efter behov till en smulig massa. Häll detta över ostmassan
Grädda i ugn 175 grader tills det fått färg
Publicerat den
15 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hur var det med keso o kesella? Det är alltid lika svårt. I Finland har vi kvarg o gryn ost. Visst är keso=kvarg och kesella=gryn ost eller är det tvärt om?
tvärt om